Placuta loc parcare Constanta – Pret 110 lei (placuta de asfalt) / 125 lei (placuta de bordura)

 

Placuta pentru parcarile de resedinta/riverane din municipiul Constanta, model conform Anexa 2 la HCLM nr. 123/2021.

Dimensiune 33 x 25 cm, grosime material 3mm, banda reflectorizanta, 4 gauri de prindere
Inscriptionare / personalizare individuala cu caractere de 3 cm de culoare neagra.

Plăcuțele sunt durabile și rezistente, nu ruginesc fiind realizate din materiale anticorozive, iar personalizarea se realizează prin vopsire.

Prețul pentru placuțele de asfalt este 110 lei/buc., iar pentru cele de bordură este 125 lei.

Termenul de executie este de 1-2 zile lucratoare. 

Placutele se pot comanda la sediul nostru din Bd. Al. Lapusneanu nr. 54, Constanta
(vis-a-vis de Universitatea „Andrei Saguna”).

Date de contact: telefon 0728 95 70 52;
e-mail: tipografie@hotprint.ro

Extrase din Regulamentul pentru parcare in municipiul Constanta:

Conform Hotararii Consiliului Local Municipal Constanta nr. 123/2021, locurile de parcare de resedinta/riverane vor fi semnalizate cu dispozitive cu urmatoarele caracteristici: confectionate din tabla neagra, vopsita gu grund si vopsea galbena, inscriptionate cu vopsea de culoare neagra, cu caractere de 3 cm inaltime, iar sintagma „REZERVAT” va fi boldata. Sub numarul autorizatiei se lipeste o banda reflectorizanta cu dimensiunea de 5x33cm.

Placutele vor fi montate la intrarea pe locul de parcare/la bordura, conform schitei eliberate de administratorul parcarii, pe cheltuiala solicitantului/beneficiarului.

Autorizatia de rezervare loc parcare pentru parcarile de resedinta, este valabila 5 ani si se elibereaza de catre Biroul Siguranta Circulatiei Urbane si Parcari din cadrul Primariei Municipiului Constanta pe baza dovezii platii taxei de rezervare loc parcare si confera titularului dreptul de a utiliza un loc de parcare. Taxa de rezervare loc parcare va fi stabilita anual, prin hotararile de stabilire a impozitelor si taxelor locale la nivelul municipiului Constanta.